Supervision Nordsjælland - Supervisor Troels Hammer

Supervision Nordsjælland

Arbejder du med mennesker til daglig? Har du brug for sparring eller behov for faglig udvikling? Så kan supervision være et gavnligt redskab for dig. Supervision er en måde at få et nyt blik på ens faglige problemstillinger og udvikle sine faglige kompetencer. Der findes mange muligheder for supervision i Nordsjælland. Læs mere her.

Supervision er et nyttigt redskab for alle, der arbejder med mennesker i deres daglige virke. Gennem samtale og refleksion med en udenforstående professionel kan man facilitere en målrettet faglig udvikling. Det er mange forskellige typer arbejdspladser, der kan have gavn af supervision. Det kan fx være faggrupper som lærere, pædagoger, social- og sundhedsassistenter, psykologer, sygeplejersker og ledere. Uanset hvilken faggruppe, du tilhører, så er der rig mulighed for at finde supervision i Nordsjælland.

Dygtige supervisorer i Nordsjælland

Supervision er en effektfuld måde for både enkeltpersoner og grupper at arbejde fokuseret og refleksivt med deres daglige arbejdsrelaterede udfordringer. Hvis man arbejder med supervision i grupper, så er det en gavnlig måde at facilitere vidensdeling, kompetenceudvikling, sparring, udvidelse af det faglige fællesskab samt at opnå et højere niveau af trivsel.

Når man arbejder med mennesker, så vil man løbe ind i udfordrende situationer, som kan være svære at takle. Under supervision faciliteres en refleksion over tidligere og nuværende udfordringer, der kan kaste lys på ens faglige kompetencemuligheder samt udviklingspotentiale. Derfor kan supervision give mulighed for at højne sit faglige overskud.

Det er mange muligheder for at finde supervision Nordsjælland. Her er nemlig mange dygtige supervisorer. Her kan man finde en supervisor, der er specialiseret i netop ens faglige område. Det gælder, uanset om man ønsker supervision i et kommunalt eller privat regi. Her handler det om at finde en supervisor, der har ens ønskede tilgang og som muligvis har erfaring med lignende problemstillinger. De fleste supervisorer har dog et kompetencesæt, der kan benyttes i en bred udstrækning på tværs af faggrupper og problemstillinger.

Hvem udfører supervision i Nordsjælland?

Når man leder efter supervision Nordsjælland, så vil man typisk være på udkig efter en psykolog, en psykoterapeut eller en coach. Det kan dog også være andre faggrupper, der har et virke som supervisor. Uanset så er det vigtigt, at man sørger for at vælge en supervisor, der passer til ens behov. Derudover er det ofte en god idé at gå efter en uddannet supervisor. Det er en måde at sikre, at supervision vil give jer det faglige løft, I ønsker.

Der er ligeledes flere forskellige retninger indenfor supervision. Det kan derfor være godt at sætte sig ind i supervisorens tilgang samt fokus- og erfaringsområder. Det er også være gavnligt at være opmærksom på, at supervision adskiller sig fra vejledning. En supervisor vil i højere grad facilitere en refleksiv samtale og proces fremfor at komme med egne løsningsforslag. Der vil dog altid i en supervisionssituation være fokus på løsnings- og handlingsorientering.

En god måde at finde det rigtige supervision Nordsjælland er at spørge rundt i netværket. Hvis man kan få anbefalet en supervisor, som tidligere har arbejdet med lignende faggrupper, så er man i højere grad sikret en succesfuldt supervisionsforløb.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top